Zekerheid in zorg

Nieuws item Klusservice

Posted by admin in Laatste nieuws | 0 comments

Ik wil me even voorstellen. Ik ben Frances Dekker en woon sinds 1 april 2020 in Gemert. Ik loop al een tijd met het idee om een klusservice op te zetten voor mensen die het zelf niet kunnen door een fysieke beperking of verminderde mobiliteit. Ook mensen met een kleine portemonnee zijn de doelgroep.

Ik word erg gelukkig van klussen, en dan heb ik het over de kleine klusjes, als een lampje, plankje, schilderij, tv ophangen, maar ook bijv. een wc-bril vervangen e.d. Ik vraag hier geen geld voor, alleen een kopje koffie. Zijn er spulletjes nodig, dan kan ik die kopen en voorschieten. Dit geld vraag ik dan wel terug.

Sinds januari 2021 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik er bekendheid aan gaan geven. Ik heb een website gebouwd: www.handigvoorelkaar.nl en heb een facebook- en instagram-account @handigvoorelkaar aangemaakt waarop ik reclame maak en de klusje zet die ik heb gedaan.

Ik heb ook een telefoonnr: 0611364881

Daarop ben ik telefonisch niet de hele dag bereikbaar (ivm werk), maar via whatsapp gaat dat wel gemakkelijk. Het emailadres handigvoorelkaar@gmail.com is ook prima om contact te leggen.

Comments are closed.